Bafra çöplüğünde ıslah çalışmaları başlatıldı

Bafra çöplüğünde ıslah çalışmaları başlatıldı
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra çöplüğü ıslah çalışması başlatıldı.

Son günlerde basında sıkça gündeme gelen, çöplük yangınları ve kokusu haberleri üzerine Büyükşehir belediyesi harekete geçti.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra`da düzenlediği teknik toplantıda, Bafra`daki çöp sorununun ortadan kalkacağı sözünü vermişti. Belediye ilk iş olarak ıslah çalışmalarına başladı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makinaları ile çöplük düzeltilip üzerine toprak ve çakıl dökülüyor. Çalışmalar bittikten sonra ağaçlandırma çalışmalarının başlanacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde Bafra Haber üzerinden tepkisi dile getiren Bahçeler Mahallesi Muhtarı Erkan Kadakal, şimdi de teşekkür etti.

Muhtar Kadakal, “Bafra Haber ile yapmış olduğumuz habere duyarsız kalmayıp çalışmaları biran önce başlatan Yusuf Ziya Yılmaz başkana çok teşekkür ediyorum. Haberde yapmış olduğumuz gibi buradaki pozisyonu hep birlikte gördük. Burası yaşanılır bir alan değil, vatandaş çok rahatsız, Bafra rahatsız buradan. Bundan dolayı bu duyarlılığı bize gösteren bütün yetkililere çok teşekkür ediyoruz ve biran önce tamamlanmasını diliyoruz. Gelip baktık ki hemen çalışmalar başlatılmış, Çöpler alelacele gömülüyor. Büyük başkanın dediği gibi buraya bacalar yapılacak, büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda metan gazından dolayı patlama olmaması için. Yusuf Ziya Yılmaz`ın yapmış olduğu açıklamada üstüne toprak çekilip ağaçlandırma yapacağını söylüyor. İş tamamına erdiği zaman, dedikleri olduğu zaman bizde isteriz ki burası ağaçlandırıldığı zaman adını Yusuf Ziya Yılmaz Ormanı koyalım. Bunu da en içten dileklerimizle ona sunuyoruz. Olması yönünde de bizde mahalleli olarak gerekeni yaparız çünkü bu çöp sorunu bizim en büyük sorunumuz. En büyük sorunumuzu çözdüğü için ona, diğer yetkililere ve Bafra Haber`e çok teşekkür ediyorum” dedi. Bafrahaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.