AVUT KÖYÜNDE HIDRELLEZ ÇOŞKUSU

AVUT KÖYÜNDE HIDRELLEZ ÇOŞKUSU
Çarşamba'nın Avut Köyü'nde Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 14 gerçekleştirilen Hıdrellez şenlikleri yoğun bir katılımla Avut Köyünde gerçekleştirildi.

Şenlikte çok sayıda sanatçının katılımı ve halkın yoğun desteği yine dikkat çekti. 
Her yıl düzenlenen Avut Köyü Hıdrellez şenliklerinin 14.'sü Avut köyünde birçok sanatçının katılımı ve halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Her yıl düzenlenen şenliklerde katılımcı sayısının günden güne arttığını dile getiren Avut Köyü Muhtarı Muharrem Şimşek, “Her yıl “Gelin canlar bir olalım” diye başlattığımız hıdrellez şenliklerinin bu yıl Avut Köyü'nde 14.'sünü düzenliyoruz. Her yıl katılımcı sayısı belirli oranda artıyor. 
Avut Köyünde düzenlenen hıdrellez şenliklerine, Salıpazarı Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Salıpazarı belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Yusuf Kefeli, CHP İl başkanı Mehmet Atalay, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Sinan Yaşar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Muhtarlar Deneği Başkanı Veysel Oduncu, dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.
EMİN İNAN
ÇARŞAMBA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.