Atlı sporlar gösterisi ilgi çekti

Atlı sporlar gösterisi ilgi çekti
Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında atlı sporlar gösterisi yapıldı.

Festival etkinlikleri kapsamında Erzincan Albayrak Atlı Spor İhtisas Kulübü Derneği sporcuları atları ile Havza Atatürk Evinden Mehmetçik Meydanına kadar yürüyerek burada atlı sporlar gösterisi gerçekleştirdiler.

at3.jpg

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Erzincan Albayrak Atlı Spor İhtisas Kulübü Derneği ekibinin festivale renk kattıklarını ifade ederek; “Kulüp başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Ata sporlarımızda cirit’i tanıtmak ve yaşatmak için çalışan ve her zaman festivallerimize ayrı bir renk katan ekibimiz bu yılda bizleri yalnız bırakmadılar. “dedi. Mehmetçik Meydanındaki gösterinin ardından Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Uysal ile birlikte Aslançayır Yaylasına geçerek yayla şenlik ateşini yaktılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.