Atakum'da temizlik çalışmaları devam ediyor

Atakum'da temizlik çalışmaları devam ediyor
Atakum Belediyesi ekipleri, ilçedeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda bayram öncesi ve sonrasında ekipler tarafından yoğun temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Atakum Belediyesi, “Atakum’u pırıl pırıl yapmak” amacıyla temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler bu kapsamda bayram öncesinde ve sonrasında ilçede yoğun temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Sürdürülen temizlik çalışmaları sayesinde ilçe sakinleri Kurban Bayramı tatilini daha temiz ve ferah ortamlarda geçirdi.

manset-3.jpeg

Vatandaşa her yönden hizmet etmeyi hedefleyen Atakum Belediyesi, bayram öncesi ilçedeki camilerde temizlik çalışması yaptı. Bu kapsamda, Atakum Belediyesi tarafından yapılan açıklamada da “Kurban Bayramı öncesi, kentimizdeki tüm ibadethaneleri temizlemek için kolları sıvadık.” ifadelerine yer verilmişti.

manset-2.jpeg

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel de, Kurban Bayramı tatilinde çalışmaya devam eden ve ilçenin temiz kalmasını sağlayan belediye personeline teşekkür etti. Başkan Türkel, yaptığı açıklamada "Bayram tatilinde, Atakum'u tertemiz yapmak için alın teri döken tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık" ifadeleri kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.