Atakum'da ilçe çalışmaları başladı
Yeni yasal düzenlemeyle Samsun'da Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerinin kurulum hazırlıkları devam ederken, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ile Atakum ilçesine dahil olan Atakent, Kurupelit, Altınkum, Çatalçam, Taflan beldeleri mahalle muhtarlarının katılımıyla genel bir değerlendirme yapıldı.
Atakum Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Atakent, Kurupelit, Altınkum, Çatalçam, Taflan mahalle muhtarları ve 26 köy muhtarı katıldı.
Atakum'un Samsun'un en önemli ilçesi olduğuna vurgu yapan Mehmet Fatih Geyim, Atakum'un son yıllarda yapılan çalışmalar ile büyük ölçüde geliştiğini söyledi. Geyim, "Atakum Samsun'un en önemli ilçelerinden biri. Atakum, Eğitim, sağlık ve turizmde son yıllarda büyük yol kat etti. Vatandaşın ve milletin refahı için elimizi taşın altına koyacağız. Muhtarlarımız halkımızın temsilcisidir. Sizleri tek tek ziyaret ederek, sıkıntılarınızı dinleyeceğiz. Kapımız açık. Köy ziyaretlerine en yakın zamanda başlayacağız" dedi.
SIKINTI SÖZ KONUSU DEĞİL
Kaymakamlıkta oluşacak birimlerin teknik hiç bir sıkıntı geçmeyeceğini ifade eden Geyim, "Atakum Belediyesi her türlü altyapıyı daha biz gelmeden tamamladı. Burada hiç bir sıkıntı yaşamadık" diye konuştu. Atakum'un ilçe olması ile birlikte vatandaşın devlet hizmetlerinden en etkin şekilde yararlanacağına kaydeden Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Birçok işimizi artık şehir merkezine gitmeden kendi bölgemizde yapacağız" şeklinde konuştu. Bu arada, birim müdürleri tek tek kendini tanıtarak yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.