Atakum'da çifte mutluluk

Atakum'da çifte mutluluk
Atakum Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeşildere Mahallesi Semt Parkı ve Hanımlar Kültür Evi'nin temeli kurban kesilerek, dualar eşliğinde atıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, AK Partili yerel yöneticilerin yaptıkları başarılı çalışmalara dikkati çekti. Yerel yönetimlerin başarılı hizmetlerinde 4.5 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Akyüz, "Bu belediyelerden birisi de Atakum Belediyemiz. Atakum Belediye Başkanımız Adem Bektaş seçimden önce halkına ne söz vermişse onu yapmanın huzuru içinde hizmetlerine devam ediyor. Adil bir şekilde hizmetlerini sürdüren başkanımız, bugün de yine halkımıza güzel bir hizmetin temelini atıyor" dedi.

İMAR PLANI REVİZYONU YAPTIK
Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş da seçimlerden önce verdikleri sözleri fazlasıyla yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek, "Seçimlerden önce Yeşildere mahallesindeki vatandaşlarımız, mağdur edildiklerini, hizmet alamadıklarını bizlere söylemişti. İmar planı olumsuzluğundan bahsetmişti. Göreve geldikten sonra yaptığımız imar planı revizyonuyla 19 evi yıkılmaktan kurtardık. Yaptığımız imar planına göre kendi imkanlarımızla büyük, küçük, dar, geniş demeden yolları açtık ve sati kaplamaları yaptık. Bu mahallemizde açmadığımız, asfaltsız yol kalmayacak. Sosyal ve kültürel amaçlı olarak 3 ay sonra hizmete girecek olan tesislerimiz, kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet verecek" diye konuştu.

POZİTİF AYRIMCILIK YAPMALIYIZ
Atakum İlçe Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Geyim ise, "Kadınlar, çocuklar ve özürlüler bizim aslında pozitif ayrımcılık yapmamız gereken sahalar. Son dönemde devletimiz, yerel yönetimlerimizle birlikte kadınlarımıza, çocuklarımıza ve özürlü insanlarımıza daha çok hizmet ediyor. Şu anda ilçemizi tanımaya çalışıyorum. Yeşildere Mahallesi'nde de belediyemiz çok ciddi çalışmalarda bulunmuş. Hanımlar Kültür Evi'de son derece önemli bir hizmettir. Kadınlarımıza ne kadar önem verirsek Türkiye'nin geleceği de o kadar sağlam olacaktır" dedi.

ATAKUM SAMSUN'UN AYNASI
AK Parti Samsun İl Başkanı Ahmet Yeni de yaptığı konuşmada, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Hükümetimizin hanımlara verdiği değeri zaten Türk milletimiz iyi biliyor. Bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz. Adem Bektaş seçimden önce halka verdiği taahhütleri fazlasıyla yerine getirdi. Atakum Belediyesi geçtiğimiz dönem terkedilmiş binada hizmet veriyordu. Ama şimde kendi modern binasında halkına layık hizmet veriyor. Atakum, yapılan güzel hizmetlerle adeta Samsun'un aynası oldu. Bu güzel hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu