Amasya'dan Havza Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret

Amasya'dan Havza Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan ve Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı'yı makamında ağırladı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı ile Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan Başkan İkiz’e kooperatif ve şeker fabrikasının faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e hayırlı olsun temennilerini ileten Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Havzanın hem kooperatif hem de şeker fabrikası için önemli bir ilçe olduğunu ifade ederek “Havza çiftçimiz her zaman hem kooperatifimizin hem de fabrikamızın yanında durmuştur. Kooperatif olarak bizlerde her zaman pancar üreticilerinin yanındayız. Bunun göstergesi olarak Amasya Şeker Fabrikası yönetiminde ilçemizi ve bölgemizi temsilen Veli Kurt bulunmakta. Bizleri bölgede, sizleri ve Havzalı üreticilerin temsilcisi Veli bey en iyi şekilde temsil etmekte. zaman Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz’e şahsım, kooperatifim, fabrika yönetimimiz ve kooperatif üyesi üreticilerimiz adına görevinin hayırlı olmasını ve başarıları dilerim” dedi.

"Bu yolda hep birlikte çalışacağız"
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Saatcı ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Amasya Şeker Fabrikası bölgemiz ve ülkemiz adına önemli bir kuruluş. Bizlerde Havza Belediyesi olarak üreten ve üretime destek veren herkesin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah ilçemize ve üretimcimize en iyi hizmeti verebilmek için çıkmış olduğumuz bu yolda hep birlikte çalışacağız. Sayın Başkanlarımıza ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İkiz Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan ve beraberindekileri 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivaline kabul etti.

Ziyarette Saatcı ve Özarslan, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanvekili Ayten Çöl, Yönetim Kurulu Üyeleri; Savaş Üçok, Behçet Comba, Uğur Yazıcı, Mesut Ünal, Osman Karaca, Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Nazmi Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kurt ve Ali Baş eşlik ettiler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.