Akkuşlular da Yiğit dedi

Akkuşlular da Yiğit dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, Akkuşlular Derneği'ni ziyaret etti. Derneğin kurucu başkanlarından Ramazan Tırkır, “Sayın Yiğit'in sonuna kadar yanındayız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit Akkuşlular Derneği'ni ziyaret etti. Yiğit ziyaret sonrası ise Uludağ Mahallesi'nde bir ev toplantısına katıldı. Başkan Yiğit'e MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

DERNEK OLARAK YANINDAYIZ
İlk olarak Akkuşlular Derneği'ne giden Yiğit burada büyük bir coşkuyla karşılandı. Dernek kurucu başkanlarından Ramazan Tırkır, “Atıf Yiğit içimizden bir kardeşimizdir. Kendisini uzun yıllardır tanıyoruz ve kişiliğiyle örnek alınacak insanlardandır. Biz Akkuşlular Derneği olarak Sayın Yiğit'i sonuna kadar destekliyoruz. Adil hizmet isteyen ve ikinci sınıf muamelesi görmek istemeyen herkesin de Sayın Yiğit'e destek vermesini istiyoruz” dedi.

ÇİFTE STARDART SON BULSUN
Yiğit daha sonra ise Uludağ Mahallesi'nde bir ev toplantısına katıldı. Sorunlarını dile getiren mahalle sakinleri, “Belediyeden hizmet alamıyoruz. Bir cenazemiz oldu. Soğutmalı tabut istedik ama bunu dahi alamadık. Ellerinde bir tane bu tarz tabut olduğunu ve Canik'te daha önemli bir kişi isteği zaman açıkta kalacaklarını söyleyip vermediler. Biz insan değimliyiz ve bizlerde Canik'te oturuyoruz. Biz artık bu çifte standardın son bulmasını istiyoruz” dediler.

BİZDE AYRIM OLMAZ
Ayrım yapmadan Canik'in her sokağına dahi hizmet sunacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, “Tüm Canikliler bizim kardeşimizdir. Bizde ayrımcılık olmaz. Biz yapacağımız hizmetlerle Allah'ın rızasını kazanmak istiyoruz. Akkuşlular Derneği'nde gördüğümüz bu sıcak ilgi bizleri çok mutlu. İnşallah 30 Mart tarihinden itibaren tüm Canik halkının yüzü yapacağımız hizmetlerle gülecektir” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.