Akıl almaz intihar!

Akıl almaz intihar!
Samsun'da huzurevinde kalan 84 yaşındaki Ahmet Şencan, 79 yaşındaki Mehmet A.'ya yumruk attığı iddiasıyla hakkında tutanak tutulduktan 8 saat sonra, kendisini bahçedeki ağaca iple asarak hayatına son verdi. Korkunç olayın ardından huzurevinde nelerin yaş

Samsun'da huzurevinde kalan 84 yaşındaki Ahmet Şencan, 79 yaşındaki Mehmet A.'ya yumruk attığı iddiasıyla hakkında tutanak tutulduktan 8 saat sonra, kendisini bahçedeki ağaca iple asarak hayatına son verdi. Korkunç olayın ardından huzurevinde nelerin yaşandığı merak konusu olurken yetkililerin konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.
Olay, Canik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre kimsesi olmayan ve huzurevinde kalan Ahmet Şencan, sabah kahvaltısında kendisi gibi huzurevinde kalan Mehmet A. ile kavga edip yüzüne yumruk attı. Huzurevi yönetimi kavgayla ilgili tutunak tuttuktan sonra Ahmet Şencan ortalardan kayboldu. Bir süre aranan Ahmet Şencan ipte asılı halde bulundu. Şencan'ın cesedini gören huzurevinde kalan bir başka yaşlı durumu huzurevi çalışanlarına bildirdi. Olay hemen polise bildirildi. Polis ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin tamamlanmasının ardından Ahmet Şencan'ın cesedi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Şencan'ın herkesle muhatap olmadığı, en çok radyo ile ilgilendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.