AKDEMİR GÜVEN TAZELEDİ.

AKDEMİR GÜVEN TAZELEDİ.
(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlık yarışında yeni başkan belli oldu. İki listenin yarıştığı seçimde ipi Süleyman Akdemir yeniden güven tazeleyerek göğüsledi.

Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Çarşamba İlçe Başkanlığı yarışı için yapılan kongrede mevcut Başkan Süleyman Akdemir ile Kemal Düzgün'ün listeleri yarıştı. Çarşamba İlçe Başkanlık seçimleri için Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda bir araya geldi.Kalabalık seçmenle başlanılan kongreye İstiklal Marşı ve Şehitler için saygı duruşu ile başlanıldı. Daha sonra Divan oluşturularak kongrenin gündem maddelerine geçildi.
Kongrenin gündem maddelerinin okunması sırasında Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, birlik,ve beraberlik mesajları verdikten sonra belediye çalışmaları hakkında kısa bilgiler vererek konuşmasını tamamladı. Başkan Kılağuz' dan sonra MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek konuştu. MHP Samsun Milletvekili Şimşek'in Türkiye gündemi, AKP'nin ülke genelinde her geçen gün biraz daha net şekilde ne düşlediğinin ortaya çıkmaya başladığını ve MHP' nin kongrelerle daha güçlü şekilde iktidara yürüdüğünü dile getirerek sözlerini tamamladı. Genel Başkan Bahçeli'nin gidin güçlü MHP'yi oluşturun. Benim tek dileğim ve temennim bu sizden dedi. Bu davayı siz ileriye götüreceksiniz. Memleketin teşkilatlara müdahale edeceğimiz veya düşüncemiz yok. Ülke satılıyor kurtarmak için tek MHP nin iktidara gelmesi ile kurtulabilir dedi. Biz de bunları düşünerek kongrelerimize katılıyoruz ve aramızda kırgınlık olmaması, her şeyi unutmamız gerekiyor. Çünkü MHP İktidar yürüyüşünü bu kongrelerle başlatılıyor" ifadeleri ile sona erdirdi.
Daha sonra kongrede aday olan Kemal Düzgün ve Süleyman Akdemir seçim konuşmalarını yaptılar. Konuşmalardan sonra oyların verilme işlemine geçildi. Oy verme akşam 17.00 da sona erdiğinde sandıklar açılarak sayım yapıldı. Yapılan sayımda 400 delegeden 267 delege oy kullandı. Kullanılan oylardan Kemal Düzgün 61 oy alırken, mevcut başkan Süleyman Akdemir ise 261 oy alarak güven tazeledi ve yeniden Çarşamba MHP İlçe Başkanı seçildi. Oy sayımı sonunda başkan Akdemir gazetemize yaptığı açıklamasında, "Öncelikle bu kongremizin Çarşambamıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu seçimin kaybedeni olmadığı gibi hepimizin kazandığı bir seçim oldu. Partimizi en iyi yere götürebilmek için hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Hepimizi Allah muvaffak eder inşallah" şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra yeni yönetim kurulu üyeleri hep birlikte fotoğraf çektirerek alkışlar arasında seçim sona erdi.MHP ilçe Başkanlığını kazanan Süleyman Akdemirin listesi şöyle:Başkan Süleyman Akdemir,Mustafa Aydın,Kerim Şahin,İsa Tokmak,Nevzat Şahin,Adem Ünyeli,Şemsettin Öztürk,Ahmet Çamur,Meryem Kahramanoğlu,Efrahim Yiğit,Hüseyin Bayram,Hayri Ersoy,Mahmut Çakır,Mürsel Aksar,İlhan Açıkgöz,Ertuğrul Çakır,Yusuf Uzal,Onur Yıldırım,Salih Oğuzeş,FeratTanrive'den oluşmaktadır.
HABER-FOTO:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.