Akdağ'dan AK gençlere övgü

Akdağ'dan AK gençlere övgü
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Genel Merkez Dış İşleri Başkanı Muhammet Akdağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Samsun'da Çarşamba İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Akdağ, gençlere övgü yağdırdı.

Aynı zamanda Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın da oğlu olan AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Dış İşleri Başkanı Muhammet Akdağ, Çarşamba İlçe Gençlik Kolları üyelerine övgüler yağdırdı. AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetimi ile birlikte Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülçiçek'i ziyaret eden Muhammet Akdağ, düzenlediği başarılı programlar ve çalışmalarından dolayı AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları üyelerini teşkilatını ziyaret ettik.

BİZLERE ÖRNEK OLUYORSUNUZ

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ve Gençlik Kolları Başkanı Gülçiçek, Genel Merkez Dış İşleri Başkanı Muhammet Akdağ'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İlçe Başkanı Köse, “Çarşamba'da İlçe gençlik kolları üyelerimiz yaptıkları başarılı programlarla bizlere dahi örnek oluyorlar.” dedi.

ÇARŞAMBA'DA BELEDİYECİLİK FARKI VAR

Özellikle Çarşamba İlçesi'ni ziyaret ettiğini ifade eden Muhammet Akdağ, “Son yapılan yerel seçimlerde Çarşamba Belediyesi'nin rekor sayılabilecek bir oy oranı ile tekrar kazanılması bizler için övünç kaynağıdır. Bugün il yönetiminden arkadaşlarla birlikte ilçeyi gezdik. Çarşamba bir Avrupa şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Çarşamba'da ilçe belediyemiz hizmette fark atmıştır” diye konuştu.

Emin İNAN - ÇARŞAMBA