Ak Parti'nin İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıklama SÜRECİ UZADI
Siyasetin zirvesinde yaşananların yansıması Samsun'da da uzun bir bekleyişe neden oldu. AK Parti 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de sandıktan başarıyla çıkmak istiyor. MHP ile ittifak arayışına girilmiş ancak, Samsun’da yerel ittifak yapılmayacağı biliniyor.
SON RÖTUŞLAR KALMIŞTI
Ak Parti İlçe Belediye Başkanlarının açıklanma sürecinin açıklanmasına günler kala sürecin ertelenmesi aday adaylarını da sıkıntıya sokmuş durumda. İlçe adayları ile ilgili yapılan görüşmelerin sonuna gelinmiş, kimlerin aday olacağı üç, aşağı beş yukarı belli olmuştu. Ancak bütçe görüşmelerinin yoğunluğu nedeniyle açıklamanın ertelenmesi; ‘acaba yeni bir değişikliğe gidilip gidilmeyeceği’ sorularını da akla getirdi.
KAMUOYU DA MERAKLA BEKLEMEKTE
AK Parti İlçe Belediye Başkanlarının bütçe görüşmelerinden sonraya bırakılması kamuoyundaki beklentileri de olumsuz yönde etkilemiş durumda. Samsun’un tüm ilçelerinde yaşamakta olan vatandaşlar Ak Parti adaylarının kimler olacağını merakla beklemekte. Kamuoyunun bu beklentisi adayların açıklanması ile sona ermiş olacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.