'AK Parti var'

'AK Parti var'
Çarşamba'da gerçekleşen ilçe kongresinden sonra herkesin parti içinde kavga beklentisi içine girdiğini belirten AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk, 'Bizim anlayışımızda önce parti gelir' dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Çarşamba Belediyesi'nin Ada Park alanında yaptığı tahta evde AK Parti Çarşamba eski ilçe başkanı Ahmet Yılmaz ve yeni ilçe Başkanı Mehmet Köse ile onların Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

'KAVGA ETMEMİZİ BEKLEDİLER'
Eylül ayı ortalarından yapılan kongrede görev değişikliği sonrası Çarşamba'da birçok kesimin iç kavga bekleyip partinin sıkıntılı günler yaşayacağını umduğunu belirten Öztürk şunları söyledi: "Biz kongre salonunda söyledik. Ama ardniyetli insanlar bizi anlamamakta ısrar etti. Kongreler bizlerin yenilenmesi tazelenmesi ve teşkilatların daha zinde olması için yapılır. Bizim partimizde kongre salonlarında kavgalar olmaz, küskünlükler olmaz. Çarşamba'da yaşananlar hem kongreyi kazanan arkadaşımız Mehmet Köse ve ekibi ile kongreye kaybeden Ahmet Yılmaz ve ekibinin gösterdiği olgunluk ve parti anlayışının göstergesidir. Burada Ahmet, Mehmet olmaz. Burada AK Parti olur."

'YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIN'
Yaklaşan yerel seçimler öncesi partililere mesaj gönderen Öztürk, " Hepimizin bugünden itibaren düşüneceği tek şey var. O da yerel seçimler. Bizim olmayan belediyeleri almak bizim olanlarda da oy oranını yükseltmek hedef olmalı. Şunu herkes bilsin; ben bu şehrin milletvekiliyim. Ama bir sonraki dönem için hiç kimse bana garanti vermedi. Ve benim de bir sonraki dönem milletvekili olacağım diye bir iddiam yok. Tüm partililere de aynı şeyi söylüyorum. Hiçbirimizin bir sonraki dönemde de belli mevki ve makamlarda olma garantisi yok. Burada tek bir gerçek var, o da AK Parti gerçeğidir. Bu parti olmazsa, ne benim milletvekili ne de burada arkadaşlarımın başkan olmasının bir anlamı var. Hiç kimse unutmasın önce AK Parti'yi en üste taşıyacağız" diye konuştu.