AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA SEVEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA SEVEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Seven ziyaretler kapsamında çok sayıda yönetimle bir araya geldi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Atakum Kadın Kolları Başkanı Sabiha Üstün, Atakum Gençlik Kolları Başkanı Saim Şenocak ve yönetimleriyle bir araya geldi. Bu ziyaretler kapsamında Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı D. Mücahit Erbin, İlkadım Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve yönetimleriyle bir araya geldi.

seven-3.jpeg

Öte yandan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı D. Mücahit Erbin, İlkadım Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve yönetimleriyle bir araya geldi. Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Sevenaynı zamanda Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve yönetimleriyle bir araya geldi. Seven, bu ziyaretler kapsamında Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Vezirköprü Kadın Kolları Başkanı Emine Yanğa, Vezirköprü Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Osma ve yönetimleriyle de bir araya geldi.

seven-7-002.jpeg

Seven, ayrıca Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu, Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve yönetimleriyle bir araya geldi. Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven teşkilat ziyaretlerine kapsamında Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Ladik Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün, Ladik Gençlik Kolları Başkanı Büşra Erdoğan ve yönetimleriyle de bir araya geldi. Tekkeköy'de de ziyaretlerde bulunan Seven, Ak Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Melek Halil, Tekkeköy Gençlik Kolları Başkanı Kadir Topal ve yönetimleriyle bir araya geldi.

seven-8.jpeg

Bununla birlikte Seven, Ak Parti Asarcık İlçe Başkanı İlhan Gonca, Asarcık Kadın Kolları Başkanı Kader Saygılı, Asarcık Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Demirci ve yönetimleriyle bir araya geldi. Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Mustafa Seven, son olarak Ak Parti Kavak başkan vekili Sinan Aracı Kadın Kolları Başkanı Emel Erdoğan Acı ve yönetimleriyle bir araya geldi.

 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.