AK Parti “Eski Türkiye” gazetelerini dağıttı

AK Parti  “Eski Türkiye”  gazetelerini dağıttı
AK Parti İlkadım Gençlik Kolları 7 Haziran Genel Seçimlerine aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Eski Devlet Bakanı  25. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Demircan’ın, AK Parti Genel Merkez Samsun Koordinatörü Burak Güngör’ün, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe’nin, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar’ın, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları üyelerinin katılımları ile Mecidiye Caddesinde esnaf ve halka “Eski Türkiye” gazetelerini dağıttılar.

Söz konusu gazete de 1980 ve 90lı yıllarda Türkiye’nin içinde bulunduğu buhranlı dönemler, özellikle koalisyon döneminde ülkede yaşanan siyasi, ekonomik, kültürel ve sanatsal sıkıntılar belgeler ile ortaya konuluyor. Tüm Türkiye’de eş zamanlı başlatılan “Eski Türkiye” gazetesi Samsun’da da büyük ilgi görüyor.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar “Seçim dönemine kadar gazetelerin İlkadım sınırlarında özellikle gençlere ulaştırmak için özel çaba harcayacaklarını belirtti. Eski Türkiye ile ilgili çoğu genç kardeşimizin bilgisi yok. Türkiye’nin hangi badireleri atlatarak bu durumlara geldiklerini ayrıntısı ile bilmiyor. Bizler AK davanın genç neferleri olarak yeni oy kullanacak olan gençlerimizi bilinçlendirmek için seçime kadar ki sürede elimizden geleni yapacağız. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.