AĞZINIZIN TADI BOZULMASIN!
Türk-İş'e bağlı Samsun Şeker Sanayi İşcileri Çarşamba Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türe, "Ramazan'da açlık kan şekerini olumsuz yönde etkilemekte ve vücudumuz tatlı şeylere ihtiyaç duymaktadır. Özellikle gıda üreticileri tarafından tatlandırıcı olarak kullanılan tüm ürünler kalp ve damar sağlığımızı ciddi anlamda tehdit etmektedir. Vatandaşlarımız özellikle bu tür tatlıları kendilerinden uzak tutsunlar, asla bunları kullanmasınlar" dedi.
Doğal pancardan üretilen şeker ve kimyasal işlemlerden geçirilerek elde edilen yapay tatlandırıcılar ikileminde tercih hakkının insanın kendisinde olduğunu ifade eden Sinan Türe,"İnsan sağlığını ön planda tutan ve uyarılarımızı dikkate alan üreticiler tatlı olarak pancar şekerine yönelip önemli adım atmışlardır. Bu bağlamda ramazan sofralarının tadını bozmamak adına mutlaka tamamen doğal pancar şekerinden üretilen tatlıları tüketelim ve sağlıklı beslenelim" diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.