Ağladı ve ağlattı

Ağladı ve ağlattı
İstiklal Marşı'nın kabulünün 89. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında, Of'ta düzenlenen İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildiler

Of Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten kompozisyonlar ve şiirler okundu.
İstiklal marşının yazılma serüveninin anlatıldığı oratoryo'nun sergilenmesinin ardından, İlköğretim birinci kademe yarışmasında birinci olan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulundan Bahar Çakıroğlu'nun İstiklal Marşı'nı coşkulu bir şekilde yaşlı gözlerle okuması, salonda bulunan davetliler tarafından büyük beğeniyle izlendi ve uzun süre alkışlandı.