AFFEDİLDİLER

AFFEDİLDİLER
Alacakları ödenmediği için bir antrenmana çıkmayan ve bunun akabinde takımla birlikte çalışmalara alınmayarak, kenarda oturtturulan Kırmızı-Beyazlı sporcular Kaptan Gülşah, İlsu, Hande ve Saynur affedildi

TATLIYA BAĞLANDI
BOTAŞ ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi yaşanan kriz tatlıya bağlandı. Hafta içinde alacakları ödenmediği gerekçesiyle bir antrenmana çıkmayan ve takımdan ayrı şekilde bir süre saha kenarında oturturulan Kaptan Gülşah Akkaya, Hande Kayalar, İlsu Darıcıoğlu ve Saynur Tozlu, teknik ekibin raporu doğrultusunda zorlu BOTAŞ maçı öncesi yönetim tarafından affedildi.
BUZLAR ERİDİ
Affedilen Kırmızı-Beyazlı yerli oyuncular, takımla birlikte dün antrenmana katıldılar. Tam kadro ile çalışan Samsun Basketbol Kulübü'nde yaşanan bu olumlu gelişme başta teknik ekip olmak üzere takım içerisinde yüzlerin gülmesine neden oldu. Oldukça neşeli geçen çalışmada Samsun BK'lı oyuncuların morallerinin yerine geldiği gözlendi. Hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.
Emre İSHAK