Adnan Varol'dan Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Adnan Varol'dan Sarıcaoğlu'na Ziyaret
AK Parti İlkadım ilçe Başkanı Adnan Varol ve ilçe yönetimi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti

İlçe yönetimi ile birlikte gelen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Kavak'ta yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları gezdi. Kavak'ın tarihinde görülmemiş bir çalışma içerisine girdiğini vurgulayan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Başkan Sarıcaoğlu'na başarılarının devamını diledi.

Kavak Şantiye Alanı Gibi
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol Kavak'ta düzenlenen gezi turunun ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada Kavak'ın yapılan çalışmalar sayesinde şantiye alanına döndüğünü vurguladı. Varol konuşmasına şu şekilde devam etti; "İlçe yönetimimiz ile birlikte ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu hafta Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret ettik. Kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum bizleri çok sıcak ve samimi bir şekilde ağırladı. Kavak'ta yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları gezdik. İktidar partisinin azimli Belediye Başkanı ile buluşması sonucu ortaya neler çıkabileceğinin en güzel örneklerinden birisidir Kavak. Diğer ilçelerdeki gelişimi çok hızlı bir şekilde yakalayan Kavak'ın bundan sonrada çok iyi noktalara gelebileceğine inanıyorum. Ak Parti olarak en büyük avantajımız halk ile iç içe ve bir uyum içerisinde çalışan Belediye Başkanlarına sahip olmamız. Diğer ilçelerde de bu böyle sürekli ilçelerimizi ziyaret edip çalışmaları inceliyoruz. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na ve ekibine azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kardeş İlçe İlkadım
Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu İlkadım yönetiminin tüm ekibiyle ilçelerinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken kardeş ilçemiz İlkadım ile her zaman uyum içerisinde çalışmalarımız oluyor. İlkadım halkının ve yöneticilerinin Kavak ile sürekli istişareler içerisinde olduğunu vurguladı. Başkan Sarıcaoğlu Ak Parti İlkadım ilçe Başkanı Adnan Varol ve ilçe yönetimine ilçede yapımı devam eden ve yapılan birçok çalışmayı gezdirdiğini ve çalışmaların hepsine hayran kaldıklarını ifade etti. Başkan Sarıcaoğlu AK Parti İlkadım ilçe Başkanı Adnan Varol ve ilçe yönetimi'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.