ADAYLIK PROVASI

ADAYLIK PROVASI
Eski Anavatan Partisi'nin ağır toplarından Mehmet Çakar, eski partilileri ve dostlarıyla Fuar içinde bulunan Ador Tesisleri'nde biraraya geldi.

Oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya eski Orman Bakanlarından Ersin Taranoğlu başta olmak üzere, eski miletvekillerinden Adem Yıldız, çok sayıda belediye başkanı, siyasetçiler, eski parti yöneticileri ve Samsun'un tanınmış iş adamları katıldı.
PARTİMİZİ KAYBETTİK
RUHUMUZU KAYBETMEDİK
Toplantıda bir konuşma yapan Mehmet Çakar, "1983 ruhunu bugün burada yakalamanın heyecanı içindeyim. Bu ülke Özal'ın kurmuş olduğu Anavatan Partisi'ndeki dönemden sonra birlik ve beraberliği yakalayamadı, huzuru bulamadı. Biz her zaman birleştirici ve huzur veren bir parti olduk. Kimse siyaset hevesini kaybetmesin. Çünkü yeri geldiğinde bizler tek yürek, tek yumruk olmasını bilen insanlarız" dedi.
"BİRARAYA GELMENİN
ONURUNU YAŞADIK"
Basın mensuplarının "Aday mısınız?"sorularını yanıtlayan Çakar,"Şu anda adaylık konusunda hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bugün burada toplanma sebebimiz partili arkadaşlarımızı biraraya getirerek bir birliktelik oluşturmaktı. İlerleyen zamanlarda siyaset neyi gösterir bilinmez. Bugün gördüm ki, arkadaşlarımız heyecanlarından hiçbir şey kaybetmemişler. Bu beni çok mutlu etti. Herşeyin hayırlısı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum