92. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

92. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
AK Parti Samsun İl Başkanlığı 92. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Coşku içinde geçen programa AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem milletvekilleri, geçmiş dönem il başkanları, geçmiş dönem il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, İlçe başkanları, ilçe belediye başkanları, geçmiş dönem ilçe başkanları, geçmiş dönem belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

whatsapp-image-2023-12-09-at-14-42-06.jpeg

CUMHURBAŞKANIMIZ SİZLERE SELAMLARINI GÖNDERDİ
Programda konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a güvenini ve selamlarını ifade ettiği konuşmasında teşkilata mesajlar verdi, "Yerel seçimlerde zafer yine AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın olacak" dedi.

whatsapp-image-2023-12-09-at-14-41-53.jpeg

Samsun teşkilatı olarak seçim sürecinde gayretli bir çalışma içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Mehmet Köse, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; "Birlik ve beraberlik içinde Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan teşkilatımıza çok güveniyor. Sizlere selamlarını gönderdi. Bu süreçte hepimize çok önemli görevler düşüyor. Önümüzdeki günlerden itibaren tempomuzu en üst seviyeye çıkaracağız. Hep birlikte sahada olmaya devam edeceğiz. Bir an olsun bile rahavete kapılmadan tüm enerjimiz ile tam konsantrasyonla seçim sürecinde çalışacağız. Şehrimizin her noktasında gönüller kazanmaya, gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. Milletimiz ile aramızdaki muhabbeti, sevgiyi daha da güçlü hale getireceğiz. Bizim işimiz şehrimiz için, milletimiz için, davamız için her zaman çok çalışmak. Karşımda her zamanki gibi inançlı, heyecanlı ve kararlı teşkilat görüyorum. Seçimde hedefimiz yine büyük bir zafer elde etmek. Bunu hep birlikte omuz omuza başaracağız. Mart ayındaki seçimlerde milletimizin büyük desteğiyle elde edeceğimiz başarıyla Türkiye Yüzyılı'na çok güçlü bir adım attığımızı meşale şehrimiz Samsun'dan herkese haykıracağız.

whatsapp-image-2023-12-09-at-14-41-58.jpeg

whatsapp-image-2023-12-09-at-14-42-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.