4 MİLYON EUROLUK UYUŞTURUCU İMHA EDİLDİ

4 MİLYON EUROLUK UYUŞTURUCU İMHA EDİLDİ
Samsun'da polisin yaptığı 146 operasyonlarda ele geçirilen 4 milyon euroluk 96 kilo eroin, 92 kilo esrar ile 1154 uyuşturucu hap imha edildi.

Samsun'da son 6 yılda düzenlenen 146 operasyonda ele geçen ve Samsun Adliyesi deposunda tutulan 96 kilo eroin, 92 kilo esrar ile 1145 uyuşturucu hapın imhasına mahkeme kararıyla onay verildi. Bunun için Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek'in başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sağlık İl Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü'nden bir heyet oluşturuldu.
Polis adli emanetten aldığı uyuşturucuyu kamyonete yükleyerek Tekkeköy İlçesi'ndeki bir fabrikanın bahçesine götürdü. 4 milyon euroluk uyuşturucu, burada bekleyen heyet tarafından tek tek kontrol edildikten sonra yakılarak imha edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.