15 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

15 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçuna yönelik Trabzon, Diyarbakır ve Elazığ illerinde düzenlenen operasyonda 15 kilo 672 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Konuyla ilgili olarak Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçuna yönelik başlatılan operasyon kapsamında, O.U., Y.Y., C.B ve A.G. isimli şahıslar Trabzon, Diyarbakır ve Elazığ İllerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon neticesinde 4 şüpheli şahıs gözaltına alınarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce işlemleri başlatılmıştır.

Soruşturma kapsamında toplam 15 Kilo 672 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, konu ile alakalı 5 şüpheli şahıs daha önce yapılan yakalamalarla tutuklanarak Cezaevine teslimi sağlanmıştır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi hedef alan uyuşturucu suçlarına yönelik çok yönlü önleyici ve operasyonel çalışmalar Emniyet Müdürlüğümüzce aralıksız sürdürülecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.