Zorlu deplasmanda puan avında

Zorlu deplasmanda puan avında
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam saat 20:00'da Galatasaray'a konuk olacak.

Trendyol Süper Lig'de lige verilen milli aradan önce İstanbulspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor, maçın yağış sebebiyle ertelenmesi sonrası Giresunspor ile hazırlık maçı oynamıştı. Hazırlık maçında 6-1 kazanarak moral depolayan kırmızı-beyazlılar, bu akşam saat 20:00'da Ali Samiyen Spor Kompleksi RAMS Park'ta Galatasaray ile karşılaşacak.

manset-1.jpg

Samsunspor çıkış arıyor
Ligde ilk 4 haftada 3 maça çıkan Galatasaray, aldığı 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Galatasaray, puan cetvelinde aynı sayıda maça çıkan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Lige istediği gibi başlamayan Yılport Samsunspor ise, yeni bir çıkış aradığı Galatasaray maçı öncesi oynadığı 3 lig maçında 1 beraberlik, 2 yenilgi almıştı.

manset-3.jpg

61. Randevu
Galatasaray ile Samsunspor, Süper Lig'de 61. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, 1969-70 sezonunda ilk kez en üst kademe lig olan Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükselen Samsunspor ile şimdiye dek yaptığı 60 karşılaşmadan 39'unu kazandı. Yedi müsabaka ise Karadeniz temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi. İki takım arasındaki 14 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, 60 maçta rakip filelere toplam 127 gol atarken, Samsun ekibi 44 golle karşılık verebildi. İki ekip arasında son lig maçları, Samsunspor'un küme düştüğü 2011-2012 sezonunda oynanadı. Galatasaray, İstanbul'daki maçı 3-1, Samsun'daki karşılaşmayı ise 4-2 kazandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.