"ZOR GÜNLER İÇİN GÖREV İÇİN MEMLEKET NÖBETİ İÇİN VARIZ"

"ZOR GÜNLER İÇİN GÖREV İÇİN MEMLEKET NÖBETİ İÇİN VARIZ"
BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, zor günlerde her zaman millet ile dayanışma halinde olduklarını belirterek, “Milletimize yardım destek olmak için her daim seferber ediyoruz” dedi.

Gayretli yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti; "BEM BİR SEN olarak “çukur terörü”nde göç etmek durumunda kalan vatandaşlarımıza yardım için binlerce gıda kolilerini Nusaybin’de Gaziantep’te Yüksekova’da terör mağdurlarıyla buluştururken diğer sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak İdlib’e 400 Bin TL’ yardım ederken diğer sendikalar yine yoktu. Şimdi de Küresel Salgında 2.Milyon TL’lik yardım seferberliği yapıyorken diğer sendikalar yine yok. Biz BEM BİR SEN olarak İnsanlığın bir damla suya muhtaç olduğu Afrika da su kuyuları açtırırken yine diğer sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak açık denizler de gemilerimin içinde mahsur kalan insanlara mazlumlara yardım ederken yine diğer Sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak Kudüs de yaşayan Kardeşlerimize yardım götürürken, gıda kolisi götürürken, çocuklara bayramlık götürürken yine diğer sendikalar yoktu.

thumbnail-whatsapp-image-2020-04-01-at-22-08-25.jpg

Biz Bem Bir Sen olarak Sri Lanka’da Cami ve Okul yaptırırken diğer Sendikalar yine yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak Cerablus, ElBab, Azez’e yardım götürürken yine diğer sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak Azez’de Şehid Taner Çebi Yetim Ana Okulunu açarken yine diğer Sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak Elazığ-Malatya depreminde yaralar sarılsın için 513 Bin TL yardımı yaptığımızda yine diğer sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak binlerce Yetime her ay yardımları yaparken yine diğer sendikalar yoktu. Biz BEM BİR SEN olarak Doğu Türkistan’daki Kardeşlerimiz için Çin konsolosluğu önünde, Kuğulu Park da eylem yaparken yine diğer sendikalar yoktu. Elhamdülillah Allah bize vermiş olduğu yetkiyi gücü yine Allah’ın rızasını kazanmak üzere yetimlerin, mazlumların İnsanlığın Milletimize yardım destek olmak için her daim seferber ediyoruz... Biz zor günler için görev için memleket nöbeti için varız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.