Zor bir maç olacak

Zor bir maç olacak
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Zor bir maç olacak ve biz en iyi performansımızı sahada göstermeliyiz, çok iyi konsantre olmamız gereken bir karşılaşma." dedi.

Teknik Direktör Markus Gisdol, Siltaş Yapı Pendikspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sahamızda oynayacağımız Siltaş Yapı Pendikspor maçına iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Zor bir maç olacak ve biz en iyi performansımızı sahada göstermeliyiz, çok iyi konsantre olmamız gereken bir karşılaşma. Ara transfer döneminde çok fazla transfer yapan ve iyi oyunculardan kurulu bir takıma karşı oynayacağız. Bu sebepten dolayı çok zor geçeceğini düşünüyorum. Hatta ikinci yarı başladıktan sonra alınan sonuçlara bakacak olursak rakibimiz belki de ilk 10 içerisinde yer alır diyebiliriz. Bu sebepten dolayı çok dikkat etmemiz gerekiyor." dedi.

sam-4955.jpg

"Her maçı kazanmak için oynarım"
Gisdol, şöyle devam etti: "Ben geldiğim ilk günden beri oynamış olduğum bütün maçları kazanmak istiyorum. Her maçı kazanmak için oynarım. Bu sebepten dolayı her maçın önemi benim için eşit derecededir. Bütün maçları kazanmak için oynadık. Bu maçı da kazanmak için oynayacağız. Ben tecrübelerime dayanarak şunu söylemek istiyorum. Takım olarak bizim kendimize odaklanmamız gerekiyor her şeyden önce. Rakiplerin veya dışarıda neler oluyor buna çok odaklanmadan, gerekirse TV bile izlemeden sahaya odaklanmamız ve çok çalışmamız gerekiyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.