ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI-BEYAZ!

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI-BEYAZ!
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde ikinci devrenin ilk maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Gümüşhanespor karşısında sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla beraber averajla liderlik koltuğuna oturdu.

1-10.jpeg

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ikinci devrenin ilk maçına çıktı. Konuk bir başka Karadeniz ekibi Gümüşhanespor'du. Baştan sona Yılport Samsunspor'un üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller Atabey Çiçek ve Gökhan Alsan'ın (2) ayağından geldi.

1-1-001.jpeg

İLK KEZ ZİRVEDE
Yılport Samsunspor, Gümüşhanespor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on üçüncü galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibine karşı kontrollü bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor, 3-0'lık skorla rakibini yenerek 43 puana yükselerek averajla zirveye yerleşti.. Kırmızı-beyazlılar bu maçla birlikte bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturmuş oldu.

1-6.jpeg

RAHAT GALİBİYET
Maça boyu üstün olan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 38. dakikada Atabey Çiçek çıktı ve düzgün bir kafa vuruşuyla rakip kaleciyi avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. 44.dakikada ise Gökhan Alsan topu ağlarla buluşturarak durumu 2-0 yaptı.

1-13.jpeg

 İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor'da 68. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Gökhan Alsan takımını rahatlatan golü kaydederek durumu 3-0 yaptı. Yılport Samsunspor rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü ancak maçta başka gol olmayınca kırmızı-beyazlılar 3-0'lık skorla zirveye yerleşti. 

1-14.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum