ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK VİRAJ

ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK VİRAJ
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde yedinci maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'i mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Altıncı haftada sahasında ağırladığı Manisa Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geliyor. Diyarbakır Stadyumu’nda saat 18:00'de başlayacak mücadelede İrfan Buz'un öğrencileri mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Yılport Samsunspor, 3 puanı alarak Samsun'a dönmek istiyor.

manset-3-013.jpg

GALİBİYETLERİ YOK
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta geride kalan altı maçta galibiyet alamayan Amed Sportif Faaliyetler, Samsunspor'u yenerek ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. 3 beraberlik 3 mağlubiyetle ligde 3 puan toplayan Amed Sportif Faaliyetler, 17. sırada bulunuyor. Attığı 2 gole karşılık kalesinde 7 gol gören Amed Sportif Faaliyetler düşme hattından çıkmak için mücadele ediyor.

manset-2-004.JPG

KAYIPSIZ DÖNMEK İSTİYOR
Bu maça kadar ligde 4 galibiyet 2 beraberlikle 14 puan toplayan Yılport Samsunspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'i yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Cumartesi akşamı Manisa Futbol Kulübü'ne karşı vasat bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlılar hem zirve yarışında yara almamak hem de moral kazanmak için mutlak 3 puan için sahada olacak. Altı haftada 14 gol atıp kalesinde 4 gol gören Samsunspor, kritik karşılaşma öncesi 14 puanla 2. sırada bulunuyor.

manset-1-003.JPG

DÜDÜK TAŞTAN'DA
Bugün saat 18.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Amed Sportif Faaliyetler - Yılport Samsunspor mücadelesini Isparta bölgesinden klasman hakem Şeref Taştan yönetecek. Taştan'ın yardımcılıklarını Emin Barlas ve Serhat Sağır yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Ömer Faruk Turtay görev alacak. Maçın hakemi Şeref Taştan, son olarak 4 Ekim'de Altay ile Bursaspor arasında oynanan TFF 1.Lig mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.