ZİRVE TAKİBİ 4 GOLLE SÜRDÜ

ZİRVE TAKİBİ 4 GOLLE SÜRDÜ
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin sekizinci maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Kırklarelispor karşısında sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta sekizinci maçına çıktı. Konuk, lig onuncusu Kırklarelispor'du. Baştan sona Yılport Samsunspor2un üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller Guido Koçer, Enes İslam İlkin, Atabey Çiçek ve Caner Arıcı'nın ayağından geldi. 

ss1-7419.JPG

MORAL DEPOLADI
Yılport Samsunspor, Kırklarelispor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda beşinci galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibine karşı rahat ataklar yapan Yılport Samsunspor, 4-0 gibi net bir skorla Kırklarelispor'u yenerek 18 puana ulaşıp, ikinciliğini koruyarak 22 puanlı lider Manisa Futbol Kulübü'nü takibi sürdürdü. Sekiz haftada 18 gol atarak kalesinde 4 gol gören kırmızı-beyazlılar, aldığı net skorla önümüzdeki hafta konuk olacağı İnegölspor mücadelesi için moral depoladı.

ss1-7500.JPG

ZİRVE YARIŞI SÜRDÜ
Maça boyu üstün olan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 40. dakikada Gudi Koçer çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Devre biterken bulduğu fırsatı iyi değerlendiren kırmızı-beyazlıların genç yıldızı Enes İslam İlkin ise 44. dakikada yakaladığı fırsatı gole çevirerek hırslı oyununu süsledi ve ilk yarının sonucunu 2-0 olarak tayin etti.

ss1-7641.JPG

İkinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor, 63. dakikada Atabey Çiçek ile skoru 3-0 yaptı. Gardı düşmüş Kırklarelispor karşısında ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlılar Caner Arıcı'nın golüyle 69. dakikada skoru 4-0'a getirdi. Maçta başka gol olmayınca Yılport Samsunspor, net bir skorla zirve yarışını sürdürdü.

ss1-7732.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.