ZİHNİ ŞAHİN’DEN AFRİN’E TÜRK BAYRAĞI VE ERDOĞAN POSTERİ

ZİHNİ ŞAHİN’DEN AFRİN’E TÜRK BAYRAĞI VE ERDOĞAN POSTERİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Afrin bölgesine Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait posterler gönderdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 20 Ocak 2018 tarihinde hava kuvvetlerimize bağlı uçaklarımızın bombardımanı ile başlayan Afrin Zeytin Dalı operasyonu 18 Mart 2018 tarihinde TSK ve ÖSO birlikleri tarafından Afrin’in alınması ile tamamlanmıştı. Bu operasyon ile Türkiye bir kez daha sınırlarında terörist bir devlet kurulmasına izin vermeyeceğini göstermişti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Afrin bölgesine Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait posterler gönderdi. Bölge halkı ile orada görev yapan askerlerimiz ve ÖSS mensupları evlerine işyerlerine ve araçlarına astılar. Her yer Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ile donatıldı.

TERÖR DEVLETİNE MÜSAADE ETMEDİK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan defalarca yaptığı açıklamalarda sınırlarımızda bir terör devleti kurdurmayacağımızı net bir şekilde söyledi. Oralarda PKK/KCK – PYD- YPG ve DEAŞ’a yapılan silah yardımlarını rakamlar vererek açıkladı ve gereğini yaptı. 20 Ocak 2018 tarihinde ise Zeytin Dalı harekâtını başlattı. 18 Mart tarihinde ise TSK ve ÖSO ordusu birlikleri Afrin şehir merkezine girerek Afrin’i aldık. Tamamen milli silahlarımız yerli üretimimiz İHA ve SİHA’lar ile yapılan bu kapsamlı operasyonda tüm dünyaya ve teröristlere milletimizin ve devletimizin gücünü gösterdik. Bu büyük operasyonda 4 bine yakın terörist öldürüldü. Operasyon sırasında kahramanca mücadele eden askerlerimizden şehit olanları bir kez daha rahmetle anıyorum. Gazilerimizi saygıyla selamlıyorum. “ dedi

HER YER TÜRK BAYRAĞI VE CUMHURBAŞKANIIMIZ ERDOĞAN’IN POSTERLERİ İLE DONATILDI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Orada görev yapan kahraman güvenlik görevlilerimiz vasıtasıyla Samsun Büyükşehir Belediyemiz tarafından şanlı bayrağımız ve Dünya lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için hazırladığımız posterlerimizi yolladık. Bölge halkının, Mehmetçiklerimizin, özel kuvvetlerimizin ve ÖSS mensuplarının bayrağımıza ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi görülmeye değer ve hepimiz için büyük gurur vericiydi. Evler, işyerleri, camlar, binalar, duvarlar ve araçlar şanlı bayrağımız ve Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ile donatıldı. Büyük Sevinç gösterileri yapıldı. Ülkemiz milletimiz adına gurur duyduk. Bir kez daha mazlumların umudu olduğumuz ortaya çıktı. Samsunumuz milli mücadelemizin başladığı bir şehrimizdir. Milli ve yerli anlayışın başlangıç şehridir. Her zaman bu anlayışını sürdürmektedir.” Dedi.

Onur Özsoy

012b6d11-a543-43db-96e4-a4f2ba8cb6f5.jpg c86517bb-6a1a-4136-a2ea-e9148fce955e.jpg6fa92e09-81ea-4e91-9f66-b971a6155347.jpg 9ce67d93-58b3-40da-bd52-971a01107ce3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.