Zeybek: Tarımsal üretim iflas etmiş

Zeybek: Tarımsal üretim iflas etmiş
CHP Milletvekili Adayı Kemal Zeybek seçim çalışmaları kapsamında Havza’da özel bir otelde düzenlediği kahvaltı programı ile mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kahvaltı programına CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut, Parti yöneticileri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldılar.
Hep beraber yapılan kahvaltı sonrası bir konuşma yapan CHP Milletvekili Adayı Kemal Zeybek 2002 yılı ve 2014 yılı zirai girdilerin fiyatlarından örnekler vererek; “Ülkemizde tarımsal üretim iflas etmiş durumda. Çiftçiler bankalar borçlandırılmış. Şimdi üreticilerimiz seviniyor şunu aldık bu aldık. Peki, parasını ödeniniz mi? Yok, kredi ile. Parası ödenmeyen hiçbir şey sizin değildir. Üretmeyen toplumlar iflas eder. CHP olarak üç yıldır yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde hazırladığımız programlar ile üreticinin ve tarımsal üretimi arttıracak reformlar yapacağız. Çiftçinin önünü açacak projeleri hayata geçireceğiz. Toplumun her kesimini, emeklisini, asgari ücretlisini rahatlatacak projelerimiz ile yola çıktık. Bu bölgenin bir insanı olarak sizi ve sizin sorunlarınızı bilen biri olarak sizleri Ankara’da ben temsil edeceğim. Sizi temsil noktasında ne kadar güçlü olursam sesimiz o kadar gür çıkar. Havza ve Havzalılardan eminim ben Ankara’ya tam destek ile gönderecek.” Dedi.
Zeybek konuşmanın ardından kahvaltı programına katılan muhtarlar ile sohbet etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.