ZEREN: "GALİBET HEDİFİ DEĞİŞTİREBİLİR"

ZEREN: "GALİBET HEDİFİ DEĞİŞTİREBİLİR"
Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönersek, ilerisi için hedefimiz bile değişebilir" dedi.

"YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM EDİYORUZ"
Pazar günü sahalarında oynadıkları Orduspor maçının kendileri için önemli bir ders niteliği taşıdığını belirten Coşkun Zeren, şöyle devam etti: "Aslında maça iyi başladık. Gol bulma konusunda yaşadığımız sıkıntı, dakikalar ilerledikçe hepimizde stres yarattı. Ama neticede 1-0'da olsa kazandık ve yolumuza kayıpsız devam ediyoruz."

"BÜYÜK BİR CİDDİYETLE ÇALIŞIYORUZ"
Önlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları çok kritik bir karşılaşma bulunduğunu vurgulayan Zeren, şöyle konuştu: "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken bir takım konumunda. Onların Osmanlıspor ile oynadıkları maçı, teknik heyetle birlikte tribünden izledik. Kazanmaları halinde onlar da ilk 6 için umutlanacak. Ancak biz kazanırsak önümüzdeki haftalar için hedefimiz bile değişebilir. Bu nedenle büyük bir ciddiyetle çalışıyoruz. Takımda moraller yerinde. Gaziantep’e kazanmak için gideceğiz. Ama elbette ki kazanamamamız halinde de kaybetmemek için çabalayacağız. Ben iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.