ZEREN: "BİR AKSİLİK OLMAZSA FİNALDEYİZ"

ZEREN: "BİR AKSİLİK OLMAZSA FİNALDEYİZ"
PTT 1’inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Albimo Alanyaspor'a karşı hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi, "Bir aksilik olmazsa finaldeyiz. 5-1, muhteşem bir skor" dedi.

"BU SKOR RAKİBLERİMİZE GÖZ DAĞIYDI"
Süper Lig'e çıkmak için yapılan play off müsabakasının ilk maçında Albimo Alanyaspor'la karşılaşan Samsunspor, sahalarında taraftar desteğini de aldıkları müsabakadan 5-1 galip ayrılmanın sevincini yaşadı. Çok önemli bir skor elde ettiklerini belirten Coşkun Zeren, şunları söyledi: "Tüm futbolcularımızla birlikte herkes maça çok motive oldu. Kötü bir sonucu düşünmüyorduk. Böyle bir galibiyeti de hak etmiştik. Albimo Alanyaspor bizim istediğimiz rakiplerden birisiydi. İyi futbol oynadık ama taraftar yine işin başındaydı. Futbolcularımızın hepsi birer yıldız oldu. Çok mücadele edildi. Maçın tekrarını televizyondan bir kez daha izledim ve ne kadar coşkulu olduğumuzu gördüm. Bu skor rakiplerimize bir gözdağıydı. Süper Lig kalitesinde bir oyun ortaya koyduk. Bir aksilik olmaz ise finaldeyiz. Görkemli bir galibiyet aldık diyebilirim." 

"SÜPER LİG'E ÇIKARSAK BÜYÜK OLAY OLUR"
Böyle bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Coşkun Zeren, artık geri dönülmez bir yola girdiklerini belirtirken şöyle devam etti: "Albimo Alanyaspor'la deplasmanda oynayacağımız 2'nci maça da kazanmak için gideceğiz. Çünkü o maçtan da galip ayrılarak finale daha özgüvenli gitmek istiyoruz. Bir aksilik olmaz ve finale kalırsak, İstanbul’da oynayacağımız son karşılaşma kulübün kurtuluşu olacak. Eğer Süper Lige çıkarsak büyük olay olur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.