Zade Vital Ürünleri

Zade Vital Ürünleri
Endüstriyel gıda konusunda yılların deneyimi ile hareket eden Helvacızade grubu, sağlık konusunda araştırma ve geliştirme uygulamalarına titizlikle devam ediyor.

Endüstriyel gıda konusunda yılların deneyimi ile hareket eden Helvacızade grubu, sağlık konusunda araştırma ve geliştirme uygulamalarına titizlikle devam ediyor. 1991 tarihinde Zade üretim tesislerini kuran firma, sağlıklı ürünlerine hız kesmeden devam ediyor. Yüksek standartlarla üretimi yapılan bitkisel yağ çeşitleri dünyanın pek çok noktasına gönderiliyor. Zade Vital, Türkiye'nin ilk besin destek markalarından bir tanesidir. Marka takviye ürünlerini farklı bitki ve meyve tohumları kullanarak hazırlıyor. Cold press uygulaması sayesinde takviye ürünleri dünya standartlarına erişiyor.

Zade Vital Serileri

Zade Vital, farklı tohumları bir araya getirerek zengin ürün çeşitliliği sunuyor. Geleneksel tıbbi ürün statüsünde satın marka üniversite ve sanayi işbirlikleri sayesinde farklı üretim tekniklerini de kullanıyor. İlaç sektöründe patent almayı başaran Zade Vital bitkisel yağlar, vitamin ve mineral kapsülleri gibi ürün gruplarıyla Türkiye’nin en kaliteli markalarından biri olmayı başarmıştır.

Marka yağ konusunda sizlere farklı ürün çeşitliliğini sunuyor. Hemen her türlü yemek için kullanılabilen fındık yağı sahip olduğu yapısıyla sizlere besleyici bir kullanım sunuyor. Kanola yağı ise düşük doymuş yap oranı ile kötü kolesterolü azaltıyor. Kişniş yağı, uçucu yağ asitleri konusunda son derece zengindir. İştah açıcı özelliği sayesinde stres altında çalışan insanların baş ağrılarının azalmasını sağlar. Nar çekirdeği yağı kalp ve damar hastalıklarını önlemeye olur. Ayrıca antioksidan ve potasyum değerleriyle tansiyonu dengeler.

Zade Vital İçeriği

Yemeklerde, cilt ve saç bakımında kullanılan Zade vital yağları yağı tüm ciltlere uygun yapısı ile beğeni kazanıyor. Zengin antioksidan kaynağı olan yağlar ayrıca hastalıklara karşı koruma kalkanı olarak çalışıyor.   çatısı altında yer alan yumuşak kapsül çeşitleri geniş ürün çeşitliliği ile adından söz ettiriyor. Yağ formunda satılan ürünlerin her birinin kapsül formları da satışa çıkarılıyor. Balık yağı kapsülleri özellikler yetişkinler, hamileler ve çocuklar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Markanın Combo ve Fit Mix ürün grupları ise spor yapan kişilere takviye destek sunuyor. Geniş çaplı sağlıklı yaşam ürünleri ile her beklentiye uygun çözümler sunan Zade Vital ürünlerini https://www.recete.com/zade-vital/ adresinden satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.