ZABITANIN ZULMÜ!

ZABITANIN ZULMÜ!
Geçtiğimiz günlerde Atakum İlçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde market ve pansiyon hizmeti veren Çamlık Tesisleri'nin deniz tarafında bulunan pansiyonların kullandığı alan, duş kabinleri ile tel örgü ve çam ağaçları dozerle yıkıldı.

dsc_1744.jpg

İŞLETME TESİSİ YERLE BİR EDİLDİ
Atakum İlçesi Belediye sınırları içerisinde bulunan Çamlık Tesisleri'nin deniz tarafında bulunan pansiyonlara ait duş kabinleri ile arsanın sınırlarını belirleyen tel örgü ve çam ağaçları dozerlerle yıkılıp söküldü. İşletme sahiplerinin iddiasına göre babalarından kalma tapulu arazilerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yönlendirdiği dozerler girerek yıkım işlemini gerçekleştirdi.

ÇEVİK KUVVET'TEN GÖZALTI
Yaklaşık 40 yılı aşkın aynı mevkii ve kendi tapulu arsaları üzerinde ticaret yaptıklarını söyleyen Ömer ve Aslan Sinecek(Necati-Kaya) Zabıtanın yıkım işlemine karşı çıkarak tepki göstermeleri nedeniyle, zabıtanın çağırdığı Çevik Kuvvet Ekipleri olayı tam kavrayamadan aile bireylerinden 5 kişiyi araçlara bindirerek karakola götürdü. Karakolda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

ZABITAYA EMRİ KİM VERDİ?
Tesislerini korumak için Zabıtaya tepki gösteren Çamlık Tesisleri'nin sahipleri ve aile bireylerinin karakola götürülmesini fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Belediyeye ait dozerle tesisin bulunduğu alan, duş kabinleri, tel örgüleri ve çam ağaçlarını yerle bir ederek, pansiyonların önüne büyük kaya parçaları ve toprak yığını döktürerek işletmenin faaliyetini engelledi. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.