ZABITALAR GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN GÖREVDE

ZABITALAR GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN GÖREVDE
Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı belirli periyotlarla müşteri hakkını ve hakkaniyetini korumak adına tartı denetimlerini sürdürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi pazar yerlerinde vatandaşların rahatça alışverişini yapması, esnafın en iyi şekilde ürününü sunması, mağduriyetlerinin önüne geçilmesi, tüketicilerin haklarını korumak noktasında gerçekleştirdiği denetimlerine aralıksız devam ediyor. Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Ölçü Ayar Memurluğu ekipleri tarafından Atakum, Çarşamba,Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde kurulan pazar yerlerinden tartıların damgaları başta olmak üzere doğru tartıp tartmadığının denetimi yapıldı. Ekipler her bir tartının Ölçü Ayar Memurluğunca önceden incelendiğini gösteren damganın var olup olmadığını, yine tartının doğru tartıp tartmadığını kontrol etti.

tarti-1.jpg

Pazarlarda vatandaş mağduriyetini önlemek için denetimlere aralıksız devam eden ekipler, alışverişin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için hassasiyet gösteriyor. Bu kapsamda merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçe pazarlarında düzenli olarak denetimler yapılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.