ZABITA AĞLATTI!

ZABITA AĞLATTI!
Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekipleri, Çiftlik Caddesi üzerinde ara sokak başlarında bulunan İlkadım Belediyesi tarafından ruhsatlı seyyar tezgahları kaldırdı.

Çiftlik Caddesi esnafı yapılan bu işlemin doğru olmadığını söylerken tezgahı kaldırılan yaşlı kadının ağlaması yoldan geçen birçok vatandaşa "yazık" dedirtti.

ESNAFTAN TEPKİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dün Çiftlik Caddesi üzerinde ara sokaklarda bulunan seyyar tezgahları kaldırdı. Kaldırılan tezgahların bir kısmı zabıta aracına alınırken bir kısmı satıcılar tarafından götürüldü. İlkadım Belediyesi'ne bağlı olan sokaklarda İlkadım Belediyesi tarafından izinli ve belediye logolu seyyar satış araçlarını araca yükleyen zabıtalar, seyyar satıcılar başta olmak üzere cadde esnafı ve yoldan geçen vatandaşların tepkisini çekti.

YILMAZ'A SİTEM

Görevli Zabıta ekipleri tarafından uyarı aldığı için çorap ve eldiven gibi ürünleri satışını yaptığı tezgahı kaldırılan 54 yaşındaki Nurten Erbil'in döktüğü gözyaşları birçok kişinin yüreğini sızlattı. 8 Senedir aynı yerde kendi ördüğü ve toptan aldığı ürünleri satan Erbil, "Ben tek yaşayan dul bir kadınım. Emekli maaşım da yok başka bir gelirim de. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi'ne gittik. Fakat değil Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yetkili kimseyle dahi görüştürmediler. Bizimle ilgilenmiyorlar, sorunlarımıza çözüm bulmak için uğraşmıyorlar. Lütfen buna bir çözüm bulunsun. Seyyar esnaflar olarak zaten zor geçiniyorduk şimdi ise akşam ne yiyeceğimizi düşünüyoruz." dedi.

"SEYYARA YAZIK"

Çiftlik Caddesi üzerinde fakat cadde sınırları içerisinde olmayan seyyar esnaflara yapılan bu harekete tepki göstererek seyyar satıcılara destek çıkan Çiftlik Caddesi esnaflarından Cüneyt Arslan, "insanların ekmekleriyle oynanıyor. Birçok büyük şehirdeki işlek caddelerde seyyar satıcılar var. Bunların da prosedürü var. İlkadım Belediyesi logolu araçları toplayıp götürüyorlar seyyar esnafa yazık oldu" diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum