Yusuf Ziya Yılmaz'ın istifası bekleniyor

Yusuf Ziya Yılmaz'ın istifası bekleniyor
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana aldığı en büyük siyasi yenilgisi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri olan, Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturan Yusuf Ziya Yılmaz’ın en kısa sürede görevden alınması bekleniyor.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana aldığı en büyük siyasi yenilgisi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri olan, Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturan Yusuf Ziya Yılmaz’ın en kısa sürede görevden alınması bekleniyor.

Bu yönde, sadece 24 ilde belediye başkanlığı kazanan AK Parti'nin Yerel Yönetimler Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz’ın görevden alınmadan istifa etmesi gerektiği de kamuoyunun en büyük beklentisi olmuş durumda.

"AHBAP ÇAVUŞ" İLİŞKİLERİ İLE ADAY TESPİTİ
AK Parti'nin belediye başkanlıkları için aday belirleme sürecinde en etkili isimlerin başında olan ve 6 kişilik Aday Belirleme Komisyonu'nda bulunan Yusuf Ziya Yılmaz’ın ahbap-çavuş ilişkileri ve kendisine yakın isimleri ön plana çıkarmak suretiyle aday olmalarında büyük emek sarf ettiği öğrenildi.

Yusuf Ziya Yılmaz’ın bu hataları nedeniyle aday tespitlerinde çok büyük yanlışların yapıldığı, bunun sonucunda ise ülke genelinde AK Parti'nin çok büyük kayıplar yaşadığı da öğrenildi.

HER YERDE AYNI HATAYI YAPMIŞ!
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koltuğunda oturan Yusuf Ziya Yılmaz’ın sadece Samsun'da değil, Türkiye'nin pek çok yerinde aynı hataları yaparak, kendisine yakın ve hemşehrileri olan isimleri ön plana çıkararak AK Parti'ye çok sayıda ili kaybettirdiği de öğrenildi.

Samsun'da da kaybedilen ilçelerin tamamında aynı hataların yapılmasına neden olan Yusuf Ziya Yılmaz’ın bir an önce görevden el çektirilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum