YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR

YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR
Hacettepe karşılaşmasında taraftarından, protokolüyle süper bir birliktelik yaşandığını ifade eden Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Oyuncularımız adeta yüreklerini ortaya koyarak oynadı ve hakettiğimiz bir galibiyet aldık.

UNUTULMAYACAK BİR MAÇTI
Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Hacettepe karşılaşmasında oyuncularının adeta yüreklerini ortaya koyarak büyük bir zafere imza attığını söyledi. Her açıdan çok zorlu bir puan mücadelesine çıktıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Ligde rahat bir nefes alabilmek için kazanmamız gerekiyordu. Ve bunun için sahada oyuncularımız gerekeni yaptılar. Sonuçta çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldık. İnşallah bunun devamı için herkes üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.
BİRLİKTELİK HARİKA
Taraftarından protokolüne kadar herşeyin çok güzel olduğunu ifade eden Samsunspor Basın Sözcüsü Tan, "Süper bir birliktelim sağlandı. Bu atmosferin ilerleyen haftalarada yansımasını umut ediyoruz. Hacettepe karşılaşmasında eski günlerimizi yaşar gibi olduk. İnşallah hafta sonu Boluspor deplasmanından da puanla döndüğümüz taktirde çok daha güzel günlerin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Bu konuda yönetim, teknik ekip ve futbolcu kadrosu olarak tek bir vücut halinde işlerimizi yapıyoruz" dedi.