YÖNETİME TEPKİLER BÜYÜYOR

YÖNETİME TEPKİLER BÜYÜYOR
Kırmızı Beyazlı Yönetime taraftarların tepkisi her geçen gün çıg gibi büyümeye devam ediyor. Samsunspor Söğütlübahçeliler Yönetime tepki amaçlı dün ilginç bir eylem yaptılar.

TARAFTARLARDAN İLGİNÇ EYLEM
Geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor maçında 90 dakika boyunca taraftarın yönetimi istifaya davet etmesinin ardından herhangi bir olağanüstü kongre kararı alınmadı ve yapılan açıklamalarda devam edileceğinin sinyali verilmişti. Bunun üzerine Samsunspor Taraftar Derneği Söğütlübahçeli Çılgınlar, yönetimi protesto etmek amacıyla dün ilginç bir eylem yaptı.

DERNEK KAPISINA KİLİT VURDULAR
56'larda bulunan dernek binasının kapısına kilit vurarak yönetimi protesto eden Derneğin Başkanı Samet Bulgan, “Samsunspor gibi büyük bir camianın bu yönetimle şu anda geldiği nokta ortadadır. Bizim rakip takımımızdan bir oyuncu bile çıkıp, bizim futbolcularımız için haklarını verin diyorsa o koltukta artık oturmamaları gerekiyor. Biz bu koltuk sevdasına bir anlam veremiyoruz” dedi.

KİMSE BU TAKIMIN KADERİYLE OYNAMASIN
Bazı yöneticilerin alacakları olduğu için olağanüstü kongre kararı alınmadığı yönündeki söylentilerin ise akıllarını karıştırdığını belirten Başkan Bulgan, “Samsunspor kimsenin babasının çiftliği değil. Alacağı olan yöneticiler varsa bile bu takımın kaderiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Kulübü yönetmeyi beceremedikleri ortada. Artık yapacakları tek şey bırakıp gitmek” diye konuştu.


MEVCUT YÖNETİMİ HİÇ KİMSE İSTEMİYOR
Bulgan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin ve siyasilerin desteğini alamadıkları gibi artık taraftarın da sabrı taştı. Mevcut yönetimi artık kendilerinden başka kimse istemiyor. Bizde onlar istifa edene kadar derneğimizi kapısını kilitli tutacağız. Bu şehrin markası olan Samsunspor'u kimsenin rezil etmeye hakkı yoktur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.