YÖNETİM ZORU BAŞARMAYA UĞRAŞIYOR

YÖNETİM ZORU BAŞARMAYA UĞRAŞIYOR
Samsunspor maddi sıkıntıları yüzünden büyük imkansızlıklar ile boğuşuyor. Samsunspor'da bir önceki yönetimlerin yaptığı yanlış transferlerin acısı bu sezon çıkmaya başladı. Kırmızı Beyazlı Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Tutu ve kurmaylarını çok zor bir döne

 


ANAYASA MAHKEMESİNE GİDİLEBİLİR
Kulüp Lisans Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen 7 kulübün ulusal lisans taleplerini reddederken, takımlara puan cezası verdi. Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'na göre, PTT 1. Lig ekibi Samsunspor ve Denizlispor, Spor Toto 2. Lig ekipleri Orduspor, MKE Ankaragücü, Kahramanmaraşspor, Tarsus İdman Yurdu ve Bucaspor'a puan silme cezaları verildiği açıklandı. Bu sezon geçerli olmak üzere 3 puanları silinecek olan 7 kulübün, TFF Tahkim Kurulu'na itiraz yapma hakları bulunuyordu. Samsunspor ve 7 kulüp bulunsada Tahkime itirazda bulundu fakat, tahkim duruşma talebini ve kararını reddetti. Samsunspor'un ve diğer kulülerin bu cezayı Anayasa Mahkemesine taşıyacağı vurgulandı.

 

2 TRANSFER YASAĞI AŞILACAK
Kırmızı Beyazlılar bu sezon ara transfer döneminde henüz kadrosuna yeni bir oyuncu katamadı ve dahil etmesi çok zor. Samsunspor'un eski futbolcusu Aminu Umar alacaklarından dolayı Kırmızı Beyazlı Camia'yı FIFA'ya şikayet etti. Samsunspor bu şikayet sırasında Aminu Umar'ın parasını ödediğini duyurdu. FIFA parasıö ödenmesine rağmen Aminu Umar'ı haklı buldu ve Samsunspor'a 2 sezon transfer yasağı getirdi. Kırmızı Beyazlı yönetim ise bu cezaya karşılık davayı CAS'a taşıdı. CAS'ın ise ara transferi göz önünde bulundurarak bu hafta sonucu açıklaması bekleniyor. Samsunspor bu transfer yasağını aştıktan sonra ise Transfer tahtasını açtırmak zorunda. Kırmızı Beyazlı Camia FIFA engeli aşarsa, bu seferde 3 Milyon TL bir ödeme yaparak transfer tahtasını açtıracak ve o zaman kadrosuna oyuncu takviye edebilecek. Samsunspor Yönetimi oyuncularına güvendiğini fır hırsatta dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum