YÖNETİM SUSKUNLUĞUNU BOZDU !

YÖNETİM SUSKUNLUĞUNU BOZDU !
Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri dün Nuri Asan tesislerinde basın mensupları ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Vekilleri Recep Hun, Mehmet Bank, Genel sekreter Bahri Uğurlu, yöneticiler Adem Soycan, İsmet Uncu, Muhammet Ali Akça ve Faruk Öztürk'ün katıldığı basın toplantısında son günlerdeki gelişmeler anlatıldı.


GEÇMİŞİ UNUTMAYALIM
Samsunspor Başkan Vekili Mehmet Bank yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Son günlerde basınımızda yer alan (Yönetimin olan üstü genel kurula gitmesi) yönündeki düşünce ve öneriler karşısında yönetim olarak işbu basın toplantısı ile spor kamuoyuna aydınlatmak gereği duyulmuştur. İki sezon önce Sn. Kazım Yılmaz yönetiminin görevi bırakması sonrası kulübümüzün yaşadığı kaos ve belirsizlik unutulmamalı, bizim hangi şartlarda göreve geldiğimiz , görev süresince neler yaptığımız, geçen sezon süper ligin kapısından neden ve nasıl döndüğümüz bizi eleştirenlerce hatırlanmalıdır. Göreve geldiği günden beri borç ödemek zorunda kalan yönetimimizin mali sorunlar ötesinde idari sorunlarında aşılması gayreti içinde başta Sn Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ ve Sn Valimiz İbrahim ŞAHİN, Sn Büyükşehir Belediye Bşk. Yusuf Ziya YILMAZ, Sn İl Başkanımız Fuat KÖKTAŞ olmak üzere ilçe belediye başkanlarımız ve şehrin ileri gelen iş adamları, kurum ve kuruluşları değerli temsilcileriyle görüşmüş ve Samsunspor'un en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan döneminde doğru olanı tercihle kulübün sahipsiz kalmaması adına gayret göstermiştir. (Olağanüstü Genel Kurul kararı alınsın, başkaları sahip çıkmazsa yönetim güven tazelemiş olup devam etsin.) şeklinde bir yaklaşım Samsunspor'un menfaatleri ve geleceği bakımından doğru bir yaklaşım değildir."


HERKESE YARDIMCI OLURUZ
"Geçmişte yönetimde yer almak için yarışılan noktadan, maalesef bu gün görev almaktan kaçınılan ve her üç- beş aydan yenilenen genel kurullarla yönetim oluşturmaya çalışılan noktaya gelmiş olan Samsunspor'un, zirve yarışından kopmama mücadelesi verilen lig maratonunda ilk 6 hedefi ve şansın olduğu
bu ortamda genel kurul kararı almanın yararı ve zararı iyi değerlendirilmelidir. Önerilen olağanüstü genel kurul kararı kulübün geleceği yönünden çok önemli bir karardır. Önemli kararla, öncesi ve sonrası, yararı ve zararı, getirisi ve götürü ile iyi düşünülerek alınması gereken, yarınlara yön verecek kararlardır. Olağan genel kurula 2 ay kalmışken olağanüstü genel kurul kararı almanın, bu güne kadar yönetimine olan İnançla mücadele eden futbolcu kardeşlerimizi genel kurula kadar belirsizlik ve ümitsizlikle karşı karşıya bırakma riski göz ardı edilmemelidir. Yönetim değişikliğinde yarar görenlere açıklıkla ifade etmek isteriz ki göreve talip olan varsa bizler Samsunspor yönetimi olarak onlara yardımcı olmak, destek vermek hususunda samimi ve kararlıyız. Samsunspor'umuza sahip çıkacak güvenilir taliplilerinin olması halinde, yönetim devri için olan genel kurula 2 ay varken olağanüstü kurul kararı almak şart değildir."


ŞEHİRİN İLERİ GELENLERİ YÖNETİM OLUŞTURSUN
"Yeter ki, birileri çıksın biz varız…….. desin veya yeter ki, şehrin ileri gelenleri biz şunlara güveniyoruz, şunlara destek veriyoruz……. Desin. Biz yönetim olarak o gün genel kurul kararı alır ve görevi arkadaşlara gönül rahatlığı içinde devrederiz, genel kurulun olağan mı, olağan üstü mü olmasının kulübümüz için doğru karar olduğunu o arkadaşlarımız belirler. Ancak kimsenin sahip çıkmadığı bir ortamda genel kurul kararı almak bu güne kadar yönetime olan
inancıyla, yapılamayan ödemelerine rağmen Samsunspor için onurla mücadele eden futbolcularımızı sahipsizlik ve belirsizlik içinde bırakmaktan başka bir işe yaramaz, buda Samsunspor'a ligde ve başarı yolunda büyük zarar verir. Yönetim olarak kimseyi suçlamıyor, sadece sorunların çözümüne destek vermeye davet ediyoruz. Samsunspor, bu ligin ligdeki konumu ile sportif başarıyı yakalama şansına sahip olduğu gibi ekonomik sıkıntıların aşılmaması ve sahipsizliği sürdürülmesi halinde de büyük tehlikelerle karşı karşıya bulunmaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum