YÖNETİM MBİLLA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

YÖNETİM MBİLLA İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Kırmızı Beyazlı Yönetim ikinci Umar vakası yaşanmaması adına yıldız futbolcu Mbilla'nın alacaklarını ödemek için harekete geçti.

EMİN KAR'LA GÖRÜŞTÜK
Samsunspor'da Yönetim Umar olayının ardından Mbilla'nın da Kırmızı Beyazlı Ekipten ayrılmaması için harekete geçti. Samsunspor Başkanı Mehmet Pank yaptığı açıklamada,"Eski Başkanımız Emin Kar beni aradı. Mbilla'nın parasını döeye bildinizmi diye soru sordu. Ödeyemediğimizi belirttik. Biz Emin Başkan'la görüştükten sonra Mbilla'nın Avukatı ile görüştük ve oyuncuya bu hafta içinde ödeme yapacağımızı belirttik ve Avukatının hesabına bin euro yatırdık.


AVUKATI KOLAYLIK SAĞLADI
Konuşmlarına şöyle devam eden Başkan Pank şunları söyledi;"Dün maçtan önce yapılan haberler Yönetim olarak bizleri gerçekten üzdü. Avukatı ile görüştük ve kesinlikle Mbilla'nın hesabına 10 bin euro yatırılmadığını belirtti. Hayati derecede önemli bir maçtan önce böyle haberlerin çıkması hem Samsunspor'a hem Yönetim hemde oyuncularımza zarar veriyor. Bizler burada elimizden gelen her şeyi yaparak Samsunspor'u daha iyi yerlere taşımaya çalışıyoruz"


ÇARŞAMBA GÜNÜ BU SORUNU ÇÖZECEĞİZ
Mbilla'nın alacağını Çarşamba günü ödiyeceklerni belirten Kırmızı Beyazlıların Başkanı Mehmet Pank,"Oyuncumuzun alacağının büyük bir kısmını Çarşamba günü ödeyeceğiz. Avukatı ile yaptığımız görüşmede 3. ayı dolmasına rağmen Avukatı bize 2 aylık ücretini yatırmanız yeter diyerek yardımcı oldu. Bizlerde oyuncunun hesabına ücretini yatırarak bu sorunu çözeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.