YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR

YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR
Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulunun ardından göreve başlayan Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Aileler Platformu Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Mustafa Savaş Boyar, Genel Sekreteri Onur Bıyıklı, Mali İşler Sorumlusu Fuat Katırcı, Hukuk İşleri Sorumluu Erdinç Tosunoğlu, Eğitim, Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ergin Zorlu, Sosyal İşler ve Organizasyon SorumlusuVennas Akyol Haznedar, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Serkan Albayrak, Alper Engiz ve Barış Kaygusuz katıldı. 

img-1674.JPG

HEDİYELER VERİLDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yönetim kurulu üyelerine görevinde başarılar diledi. Ardından Mustafa Demir, Başkan Vekilimiz Mustafa Savaş Boyar’a Bandırma Gemisi minyatürü hediye etti. Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Samsunspor Aileler Platformunu ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Başkan Vekilimiz Mustafa Savaş Boyar, Hukuk İşleri Sorumlusu Erdinç Tosunoğlu, Sosyal İlişkiler ve Organizasyon Sorumlusu Vennas Akyol Haznedar ve yönetim kurulu yedek üyesi Serkan Albayrak, kadın üyelere karanfil verdi. Samsunsporlu Aileler Platformu Başkanı Cüneyt Şenkal ise, Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlusu Vennas Akyol Haznedar'a da çiçek verdi.

img-1695.JPG

"GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"
Samsunspor Aileler Platformu’nda konuşma yapan Başkan Vekili Mustafa Savaş Boyar, "Bir evin direği kadındır. Kadın olmadan hiçbir şey olmaz. Başta Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde hanım olmak üzere tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın da çok selamları var. Sizler için güzel projelere imza atacağız" dedi. Sosyal İlişkiler ve Organizasyon Sorumlusu Vennas Akyol Haznedar ise, "Bu güzel oluşum için emeğinize sağlık. Aşk ile yapılan ve sıcak aile ortamı oluşturan sizleri yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.