YÖNETİM KURULU ANITA ÇELENK BIRAKTI

YÖNETİM KURULU ANITA ÇELENK BIRAKTI
Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel kurulunun ardından göreve başlayan yönetim kurulu üyeler Atatürk anıtına çelenk bıraktı ve ardından Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.

Törene Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili M. Savaş Boyar, Genel Sekreter Onur Bıyıklı, Mali İşler Sorumlusu Fuat Katırcı, Hukuk İşleri Sorumlusu Erdinç Tosunoğlu, Eğitim, Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ergin Zorlu, Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlusu Vennas Akyol Haznedar, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Serkan Albayrak, Alper Engiz ve Barış Kaygusuz katıldı.

yonetim-6.jpeg

Atatürk anıtındaki anı defterini imzalayan Başkan Vekili Savaş Boyar, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Cumhuriyet yolunda ilk kıvılcımı ateşlediği şehir olan Samsunumuzun güzide kulübü olan Samsunspor Yönetim Kurulu olarak huzurunuzdayız. Takımımızın formasında onurla taşıdığımız armamıza ve Atatürk’ün ‘'ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’' sözüne layık olarak yolumuza devam ediyoruz. Başta siz olmak üzere, tüm silah arkadaşlarınızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun" diye yazdı.

yonetim-2.jpeg

Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Osman Kaymak, yönetim kuruluna başarılar diledi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.