YOL YOKSA, OKUL DA YOK!

YOL YOKSA, OKUL DA YOK!
Geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen ve okul dönüşü bir çocukları kanala düşerek ölen aile yol ile çocukları Yeşim'in düşüp boğularak öldüğü kanal yapılmadığı için diğer çocuklarını okula göndermedi.

KAR YAĞDI, OKUL TATİL EDİLDİ
Terme İlçesi Yeni Camii Köyü'nda geçtiğimiz 6 Ocak tarihinde meydana gelen olayda yoğun kar nedeniyle okul tatil edildi. Servis şoförü çocuğu evine kadar götürmek yerine, eve 300 metre uzakta bulunan yola bıraktı. Yoğun kar nedeniyle kanalı fark edemeyen Yeşim Sonaş, düştüğü kanalda boğuldu.

SERVİS YOLDA BIRAKTI
Taşımalı eğitim gören Söğütlü İlkokulu 3'ncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yeşim Konaş, kar yağışının yoğun olması nedeniyle okulu tatil edilince, okula gelmiş olduğu servis aracına bindi. Servis minibüsü yine kar nedeniyle çocuğun evine kadar gidemeyip Yeşim Sonaş'ı evine 300 metre kala indirdi.

KANALDA CESEDİ BULUNDU
Yol çevresinde bulunan ve üzeri karla kaplı olan yağmur suyu kanalını farkedemeyen Yeşim Konaş yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki kanala düştü. Babası ve annesi çocuklarının gelmemesi üzerine servis şoförünü aradı. Şoför Yusuf S. küçük kızı 1 saat önce yola bıraktığını söyleyince, aile çocuğu aramaya çıktı, cesedi kanalda bulundu.

TERME BELEDİYESİ  BİLGİSİZMİŞ!
Aradan 10 ay gibi uzun bir zaman geçmesine rağmen bu yol ve kanal Terme Belediyesi'nce yapılmadı. Aile de kanal ve yol yapılmadığı için diğer çocuklarını okula göndermedi. İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin aileye çocukları eve teslim garantisi vermesine rağmen aile kabul etmedi. Yol ve kanalın yapılmasını şart koştu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.