Yol çalışmalarımızı tek tek tamamlıyoruz

Yol çalışmalarımızı tek tek tamamlıyoruz
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Kırsal mahallelerimizde, kış aylarında beklenen muhtemel yağışlar öncesi yol çalışmalarımızı tek tek tamamlıyoruz." dedi.

Canik’te kış aylarında sorunsuz bir ulaşım imkânı sağlamak için sahada çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, kırsal mahallelerde bulunan yolları kış şartlarına hazırladıklarını vurguladı.

canik-bld-haber-21-11-2023-1.jpeg

“Vatandaşlarımıza sorunsuz bir ulaşım hizmeti sunmak için gece gündüz sahadayız” diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kırsal mahallelerdeki yolları kış şartlarına hazırladıklarını belirterek, “Ekiplerimizle birlikte sahada yol çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde, kış aylarında beklenen muhtemel yağışlar öncesi yol çalışmalarımızı tek tek tamamlıyoruz. Bu çerçevede, mıcır serim ve sathi kaplama çalışmalarımızı özveriye sürdürüyoruz. Sathi kaplama ve mıcır serim çalışmalarımızla birlikte yol açma ve yol genişletme çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın aktif olarak kullandığı yolları kış aylarına hazırlarken, yeni açtığımız ham yollarla ilçemizin ulaşım ağını daha da güçlü hale getiriyoruz” dedi.

canik-bld-haber-21-11-2023-2.jpeg

canik-bld-haber-21-11-2023-1.jpg

canik-bld-haber-21-11-2023-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum