YOĞUN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

YOĞUN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Havza’da İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi nedeniyle Havza sessizliğe bürünürken yasağın ikinci gününde de Havza Belediyesi ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla boş kalan sokaklarda Havza Belediyesi tarafından Pazar yeri, Hasan Aktar Caddesi ve Üniversite Mahallelerinde dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.

p9.jpg

Zabıta ekiplerince ilçe genelinde ekmek satışı yapanlar denetlenerek genel hijyen kurallarına uymaları maske ve eldiven takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Veteriner Hizmetleri birimi tarafından da belirli noktalarda sokak hayvanları besleme noktaları oluşturularak mama ve su bırakıldı.

p26.jpg

Havza Vefa Sosyal Destek Birimini ziyaret eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir çalışanlardan bilgiler aldı. Başkan Özdemir sokağa çıkma kısıtlamasında Havza genelinde uyulduğunu ifade ederek; “Halkımıza evlerinde kaldıkları için teşekkür ediyorum. Bu süreçte belediyemizin ilgili birimleri halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Havza Vefa Sosyal Destek Birimimiz bu süreçte hizmetlerine devam etmekte. Unutmayalım yapılan her şey halkımızın sağlığı için. Havza'da sokağa çıkma yasağına uyma oranı oldukça yüksek. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Vefa çalışanlarımıza ve belediye personelimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.