YİNE MİLLET SAHİP ÇIKTI

YİNE MİLLET SAHİP ÇIKTI
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bir ay önce acil olarak belediyenin 11 milyon liralık çek ödemesi gerektiğini söylemişti. Bu çağrıya kulak veren vatandaşlar İlkadım Belediyesi'ne 13 milyon liralık vergi hasılatı sağladı.

Başkan Demirtaş, bir ay önce İlkadım Belediye Gazi Hizmet Binası’nda basın toplantısı düzenleyerek belediyenin mali bütçesi ve piyasaya olan borçlar hakkında, "Acil 11 milyon liralık çek ödememiz gerekiyor. Vatandaşlarımız, borçlarını ödemeye özen gösterirse bu dertten kurtulacağız ve çarkı çevireceğiz’’ demişti. Çağrıya kulak veren vatandaşlar 13 milyon liraya yakın vergi hasılatı sağladı.

hhhhh.jpg

"KAZAYA BIRAKMADAN ÖDEDİK"
İlkadım Belediye Meclisi Haziran Ayı 1. Dönem 6. Toplantı 7. Birleşimine ait toplantısını Necattin Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleşti. İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında gerçekleşen mecliste, 8 gündem maddesine ek olarak Temizlik işleri çöp alımı hakkındaki kredi talebinin yer aldığı meclis gündemi görüşülerek karara bağlandı. Vergi ayında vatandaşlara çok teşekkür eden Demirtaş," 13 Milyon liraya yakın vergi hasılatı sağladık. 11 milyon lira civarında çek ödemelerimiz vardı. Bunları kazaya bırakmadan ödemiş olduk. Bu ay kritik bir aydı bizim için. Vergi ödemeleri almaya devam ediyoruz"dedi.

lkadim-belediyesi-01-001-001.JPG

'ÇÖP ALIMI' HİZMETİ İÇİN KREDİ TALEBİ
Toplantıya Belediye Meclis üyelerinin geçmiş Bayramını kutlayarak başlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilk gündem maddesi olan belediye meclisinin her yıl bir ay tatil kararını meclis oylamasına sunarak karara bağladı. Diğer meclis gündeminde görüşülmesi gereken 4 gündem maddesini ortak komisyona, diğer 3 gündem maddesinin ise imar komisyonunda görüşülmesi oy birliği ile kabul gördü. Meclis toplantısına ek gündem maddesi olarak yer alan Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp alımı kredi talebi ortak komisyonda görüşülmek kaydı ile oylanmasının ardından meclis toplantısı son buldu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum