Yıllar sonra Samsun’a döndü

Yıllar sonra Samsun’a döndü
Türk sinemasında almış olduğu roller ve tiyatroda sağladığı başarılarla kendini halka sevdiren Şişko Nuri, uzun süre İstanbul'da ikamet ettikten sonra asıl memleketi olan Samsun'a döndü

Sinema ve tiyatroda birçok rolü yerine getirmiş ve kendini halka sevdirmiş olan Şişko Nuri, uzun zamandan sonra İstanbul'dan memleketi olan Samsun'da yaşıyor. Yaşamını huzurevinde sürdüren Şişko Nuri memleketinde olmanın mutluluğunu yaşıyor.
"HUZUREVİNDE MUTLUYUM"
Samsun'da Büyükşehir Belediyesine ait Huzurevinde hayatını sürdüren Şişko Nuri:"İstanbul'da oyunlarda yer alıyordum fakat hepimizin yaşayabileceği gibi maddi sıkıntılarla karşılaştım. Bu sıkıntıların üzerinden geldikten sonra Samsun'a döndüm ve Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalabilmem için birçok kişinin desteği ile karşılaştım. Memleketim olan Samsun'a dönebilmenin yanında karşılaştığım durum ben sevindirdi. Samsun'da olmaktan ve Büyükşehir Belediyesine ait Huzurevinde kalmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.
"OKULLARIN AÇILMASI İLE OYUNLAR BAŞLAYACAK"
Tiyatro alanında çalışmalarına okul döneminin açılması ile başlayacağına değinen Şişko Nuri şunları söyledi; "Düzenlenecek oyunlar hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanacak. Okulların açılması ile çalışmalara koyulmayı düşünüyorum. Tüm Samsun halkına bende bir Samsunlu olarak teşekkürlerimi sunarken, hayatımı memleketim olan Samsun'da sürdürebilmeme yardımcı olan tüm dostlarıma minnettar olduğumu belirtmek isterim."
M. Ali ORMANCI